besöksrekord!

tror bestämt att det blev besöksrekord igår! härligt, fortsätt så :)
kom hem från skolan precis, har ätit och ska plugga och packa lite nu innan jag cyklar till bredstorp för träning vid tio i fem. har alltså 40 minuter på mig, inte bra! blir väl att fortsätta plugga och så när jag kommit hem, så det blir säkert inte mer bloggning idag , tyvärr..
ha en fortsatt bra dag i alla fall, så får vi se om vi hörs!

nu..

.. avslutar jag födelsedagen med: Andra avenyn!


taack!

stina och viktor kom en sväng och fick så fina presenter av dom!
världens sötaste bok av stina, och underbara örhängen och tröja av viktor ♥






bara några av alla fina bilder som fanns där, åh vad fint det var (a)




orkade inte veckla ut tröjan, men jättefin är den! <3



får inte glömma polkagrisarna av téan också :) taacki!

och så kameran av mamma, pappa, mormor, morfar, farmor och farfar ♥


bilder från min underbara kamera.



















soon!

bilderna från kameran kommer snart, vi ska bara äta lite gott här hemma först :)
men ett smakprov kan ni ju få!

hinner inte mer :)


15:e födelsedagen, 28 april



15 idag och jag har haft en toppendag. ni ANAR inte hur lycklig jag blev när jag öppnade det stora paketet och hittade en systemkamera där i! helt underbart!
så nu försöker jag lära mig hur den fungerar, och när jag fått några bra bilder lovar jag att dom hamnar här direkt. så vänta och se :)


godnatt

går och lägger mig, och vaknar imorgon upp som ett år äldre :)

skapande av halsband




hittade en brosch, hittade en kedja, hittade ett litet hål i broschen, trädde igenom fisketråd igenom det, och vips så hade jag ett skitsnyggt halsband :)

förmodligen använder jag det imon, till min jeansskjorta, ett par jeans eller leggings och ett svart/vitt linne.


dagen före den dagen

hemma från skolan och sitter här och äter. ska snart dra till stinan, men innan det tänkte jag ge lite bilder.
rubriken säger sig självt, idag är dagen för min dag :)







glömskt

har vart så inne i andra bloggar och facebook nu när jag kommit hem så jag glömde helt min egen blogg! Haft en fin dag md solsken och ett tag 20 grader! Träffade min bästa kille efter skolan, vi tog en promenad i det fina vädret, tänka att jag bara gick i jeansjacka! Sen nu ikväll så blev det valpkurs med mamma och bozze. Han börjar bättra sig nu, lite jobbigt att han är bättre hemma än där bara. Men det löser väl sig. Så, nu ska jag göra mig i ordning och sen gå till sängs. Tänk vad man saknar sin säng framåt kvällen, jag har börjat bli så trött på kvällarna. Men så är det, sov gott nu alla, godnatt!




söta tjejer på läger :)
lägger in en bildbomd från det så snart jag hinner!

upp till bredstorp

cyklar snart upp till bredstorp för match. bilderna på alla får ni imon eller något, orkar inte lägga in dom nu, eftersom att jag precis lagt in massa på facebook. så det får bli här senare.










och jag fortsätter att klaga över hur bloggen just nu ser ut, men det SKA fixas :)

borta bra men hemma bäst

hemma!
efter en helg på gransnäs är jag äntligen hemma. åkte buss in till stan vid nio för att gå på mässa vid tio. den höll på till elva, och sen bar det av hem. en familj från malmö var här, så kul att se dom igen! så det blev att hälsa på dom och ta en liten fika när jag kom hem. sen var dom tvugna att åka hemåt. gick och la mig direkt efter det, och sen blev det lite lunch nyss. men, nu ska jag packa upp och vakna till lite till matchen ikväll. hinner inte bilder just nu,vi får se när dom dyker upp :)


nu drar vi till gransnäs, vi hörs på söndag!








minne fullt?

tydligen så är minnet på min dator fullt, så kan inte redigera några bilder.. hmm? vad gör man åt detta tro?  ;)

underbara fredag

Hallå där!
Gissa vem som fick slta tolv idag? jo, jag! så himla skönt! jag som trodde att jag skulle få stressa ihjäl mig efter jobbet idag, men nej, jag kan ta det superlugnt :)
har ätit lunch med mamma och pappa här hemma, och packat det sista för helgen. sitter nu här och lyssnar på musik, och snart, om vädret tillåter, så måste jag gå ut med min hund.
kanske hinner blogga en gång till innan jag åker, men vi får se.




hemma från träning och det sker packning på hög nivå.






är så trött att jag bara skulle vilja gå och lägga mig, benen värker av trötthet. usch, men det fnkar inte att sova nu, måste PACKA! :)



hos stina

jättebra dag på praon idag, med mycket kul att göra. jag tror att jag har kommit på att jag har det ganska bra ändå. och nu är det bara en dag kvar, sen blir det skola nästa vecka..
är i alla fall hos stina, och ska snart på träning :) hörs senare!

fattar inget

jag försöker förstå mig på photoshop, men det går inte alls bra. har 6.0 och ingen annan verkar ha det, så jag vet inte hur jag ska göra. men om det är någon snäll person som vill hjälpa mig med hur man liksom tar bort bakgrunden på en bild och sparar själva människan, så skulle jag bli överlycklig! :)

och bloggen ser fortfarande för jävlig ut, men ska fixa det, snart!

everything is happening for a reason








21 april, och exakt en vecka kvar.




tredje dagen på ivt avklarad, och jag har det faktiskt ganska bra där! denna dagen har än så länge vart klart bäst :)
fick sluta tre, ska tydligen sluta halv fyra varje dag och inte fyra, men jag fårju som sagt ofta sluta tidigare än det. sen fick jag också idag gå tidigare på lunch, så det blev en promenad hem.
vädret förstår jag mig inte på idag, regn/snö i morse, sen lite sol, sen i eftermiddags typ hagel och nu solsken. hoppas på bättre väder imon!
nu har viktor precis åkt härifrån för att träna och här sitter då jag. ska nu börja skriva en packlista till helgen då vi åker till gransnäs för konfaläger, sen måste jag städa och göra en läxa. så det är fullt upp!
får se om jag hinner mer blogg sen.

förlåt för alla tråkiga inlägg för tillfället, men har inte tid med några speciella..

EN VECKA KVAR TILL MIN FÖDELSEDAG

röra

headern blir inte bra, och inget funkar just nu. så det får se ut som det gör, för jag går och lägger mig nu :)
godnatt ♥

andra dagen

andra dagen på ivt idag. förmiddagen var sjukt! så himla jobbig. stod och packade kuvert med massa broshyrer i fyra timmar. först 30 i varje kuvert och sen 10 i varje. och så fick man hämta backar att lägga kuverten i, lyfta dom tunga backarna fulla med kuvert till en vagn och sedan lyfta, och öppna nya kartonger med broshyrer hela tiden. ett tag var jag nästan svettig av allt bärande. men, sen var det lunch, och efter lunchen blev det scanning i en och en halv timma och sen fick jag sluta, tjugo över två! :)
underbart.
så nu hat jag suttit här, och när melle slutat på stiga och téa och ella kommit hem från gränna så ska vi träffas. det blir nog snart.
får skippa träningen ikväll och vila min stackars lilla tå.




nästan ett år sen, 21 mars 2009. när tjejerna var hemma hos mig för att fira mig ♥


och..

det var dom bilderna jag orkade lägga upp. tog så otroligt mycket bilder, och jag tror inte att någon orkar kolla om jag skulle lägga in fler. tack för en superkväll tjejer! ♥

mysigaste kvällen ♥

jag var på ett riktigt myshumör idag, så det blev en otroligt mysig kväll med tjejerna i solnedgången :)



















16.11 hos ella

♥sitter här hos min ellen och väntar på att hon ska komma hem. jag blev en aning tidig, och just nu sitter hon på bussen hem från gränna med téa. dom praoar på polkapojkarna, dom fuskisarna! men, tur att hennes syster var hemma, så nu sitter jag här, snodde datorn :) när hon kommer ska vi nästan direkt åka, hon måste bara blanda saft till pickniken. åh, så mysigt det sk bli. kameran är laddad och högtalarna till mobilen är med. det blir nog att klä sig varm ikväll, eftersom man inte vet hur vädret blir, just nu är det bara varmt när solen lyser.



åhh, hittade denna på datorn :) från i somras! såå fin! (a)


första prao dagen

förmiddagen har gått bra, gjort samma sak typ hela tiden, men det funkar. det är ju inte jobbigt iaf. arbetsuppgifterna tog slut ganska fort och en leverans kom inte, så jag fick gå på lunch 11.20. så jag tog en promenad hem i solskenet och nu sitter jag här och väntar på att mamma och pappa ska komma, så att vi kan äta. ska vara tillbaka till ett sen igen.




fina mobilbilder.

blir nog inte mer bloggning nu förens ikväll. ska möta söta tjejerna i laget och ta en fika med kub vid gapskrattet ikväll. och innandet måste jag och ella fixa en sak :) bilder kommer, !

söndag 18 april

en söndag med först fotboll och sen viktor. fotbollen vet jag inte, förlorade med 3-1, usch jag vet inte vad jag höll på med.
men, nu är jag trött både i kroppen och i ja, huvudet, och asså jag går nog och lägger mig snart. för det var längesen jag var så här trött. och det som gör mig ännu tröttare är att en väldigt hetsig vecka väntar på mig. det är bara att vara positiv ;D
vi hörs imon, när jag spenderat in första prao dag på ivt.

YEEEEH :D

hemma efter en go match med tjejerna! 3-0 till oss, vi är bäst tjejer!
siter nu här vid datorn medans stina plattar mitt hår, väntar på pizzan. vi är hungriga och max sitter ute i vardagsrummet och skriker att dom måste komma, så nu får dom ta att göra det!
match imon igen, med u-laget :)

skolavslutningsklänning

letar förfullt, men hittar inte mycket. men, nyss på modegallerian.se så hittade jag en. får väl se om jag hittar ngt ännu bättre, men den var fin.


dagen

kyrkan från halv tio till två. mässa först och sen tävlingar UTE resten av tiden. och jag hade inte mycket kläder kan jag säga. och vädret är ju inte det bästa idag.
men, nu måste jag packa fotbollsväskan, och sen bär det av till bredstorp!
önska oss lycka till :)


i see you

VILKEN LÅT!
efter att jag hört denna låten vill jag bara se filmen.

The CDM Chartbreakers – I See You - Theme From Avatar

när leona lewis sjunger är den ju som bäst!
vet dock inte vem som sjunger här? är det hon? :)

sovdags

en trött tjej går nu och lägger sig, för att sedan sega sig upp klockan åtta imorgonbitti ;)


vem är det som inte har koll på hunden egentligen?











fredag och skolfritt 9 dagar!



haft en bra fredag. inställd engelska så vi tog våra cyklar ner till stan och åt baguetter på bakfickan mina tjejer och jag. sen köpa massa billiga tuggummin, och sen tillbaka till skolan för att ha en lektion till. nu är jag hemma, solen skiner, men det blåser tyvärr lite. jag ska ta mig något att äta, som vanligt i skolan, och sen ta det lugnt innan viktor kommer.
shit vad jag har stressat denna veckan, och än är det inte slut! imon blir det konfa hela dagen med tävlingar och sånt, sen match vid fem. får gå tidigare från konfan :) match mot österkorsberga och då måste vi krossa dom :)
i alla fall, jag bjuder väl på bilder när jag har några.

just det! ingen skola på 9 dagar nu, eftersom det är helg nu, prao nästa vecka, och helg igen, underbart!

vädret är det som håller mitt humör uppe just nu



igår kväll kände jag att jag bara ville lägga mig i sängen och skita i ALLT och bara ligga där i flera dagar. men det är nästan över idag, träning med söta tjejer, planer för måndag, inga läxor, match i helgen, prao nästa vecka utan plugg och framför allt VÄDRET gör mig absolut på bättre humör. är trött nu, ska kollaandra avenyn och sen blir det sängen :)





jättebra mobilbilder igen från veckan. dock ser ni ju att vädret har varit lite sådär i mellanåt.
nej, nu: andra avenyn

?

sista inlägget : promenad i vårsolen, ska INTE ligga där. det hände något och nu får jag inte bort det eftersom det inte ligger i arkivet :o
men bry er inte om det, det var i måndags :)

promenad i vårsolen






usel uppdatering..

..men jag hinner verkligen inte. hade prov sista lektionen idag och kom hem typ nu, måste äta, måste ringa min praoplats och måste packa min väska för träning innan jag cyklar vid kvart i. det är 20 minuter kvar!
måste skynda, hoppas jag hinner med någon bloggning ikväll.





otroligt bra mobilbilder

hur orkar jag?!

efter en bra träning med tjejerna, kommer jag hem, äter och pluggar samtidigt, pluggar mer efter maten, och nu har jag suttit här sen nio. andledningen till att jag sitter här är att jag ska spela med dam-laget imon, och jag kan inte tacka nej till något sånt. så det blir plugg nu, på epan imon och direkt efter skolan. sen åker vi halv fem och är väl inte hemma förens typ halv elva. och jag har prov, stort so prov på torsdag. förstår inte vad jag gett mig in på, men jag ska klara det! är så himla glad för att jag började med so:n i tid!
i alla fall, så nu blir det dålig bloggning tills torsdag, jag är ledsen men så blir det.
vi hörs då, hoppas att alla har det bra!


tisdag 12 april

vädret är inte lika bra idag, ingen sol tyvärr.
jag har ont i huvudet och är förkyld, men det blir träning i alla fall ikväll, förhoppningsvis kommer ju alla tjejer ikväll!
Nu väntar jag på viktor :) vi hörs igen senare ikväll, om jag hinner efter träningen.
kramar! ♥

promenad i vårsolen











120410

eftermiddagen har gått så fort!
skolan gick helt okej, matteprov och allt, men det funkade. och eftersom vi slutade med provet blev det att vi slutade kvart i fyra, så det gjorde ju sitt. cyklade hem i det varma vårvädret till stina och åt där. sen traskade vi hem hit och hämtade lite grejer, för att sedan fortsätta ner till stan. köpte glass där och åt på vägen hem. mums! blev att vi gick tillbaka till stina sen, och satt och mösade lite ;)
cyklade nyss hem, igen i det varma vårvädret, underbart! nu ska jag fixa något att äta och sedan blir det plugg på so och engelska. så, bilder lägger jag in efter det!

utan för mitt fönster



dreams are coming true



bilder

langar lite bilder från bredstorp innan jag går ut och hjälper mamma i husvagnen :)






sista dagen på lovet, söndag

shit, jag vet inte vad jag ska göra. lovet är slut och en väldigt jobbig vecka väntar, hjälp! i alla fall, sista dagen på lovet blir det att åka upp till bredstorp och kolla lite fotboll och sen hem och plugga. tyvärr.
hoppas att alla får en bra dag!
kramar!


godnatt

viktor har vart här ikväll och underhållt min bror och mig, :) haha! vi har i alla fall lagat mat, och sen kollat tv typhela kvällen, Postkodsmiljonären, Americas Funniest Home Videos, Millenium och Fotboll. Men nu har han åkt och bror gått och lagt sig och jag är ensam. datorn är nu min vän en stund till, innan jag går och lägger mig :)

 
 

det finns dagar då man hatar uppsatt hår och mysiga tjocka tröjor, men också såna dagar man gillar det. idag var en sån dag, vilken tur :)

bilder från gårdagskvällen











efter en tur på ica cyklade vi hem och så blev det päron och vindruvor doppade i choklad och chinapuffar till Talang, Så ska det låta och Solsidan. Verkligen BRA uppladdning för matchen ;)

lovet snart slut, och vad väntar?




lördag, och bara två dagar kvar av lovet. vet inte vad jag ska göra åt detta, jag orkar inte skola med massa pllugg och prov och usch.. men vad har jag gjort hela lovet? jo, sjukt som det är har man liksom varje dag gått och väntat på nästa dag, utan någon anledning. jag fattar inte varför nu.
men! jag är faktiskt lite glad ändå, eftersom stina och ja gör dam-lags debut idag. det är i och för sig träningsmatch, men gud så kul det ska bli. ni skulle sett stina och mig igår när vi fick veta att vi fick vara med :) hahah!
så, kvart i tolv bär det av upp till bredstorp, match klockan 1. Laddning på hög nivå här nu, och jag måste packa väskan!





OTROLIGT!

Dam-lags debut imon så det bara ryker om det!!!!
Lägger mig och sover, och laddar för morgondagen!
:D :D :D :D :D :D :D

9 april

här sitter jag igen och lyssnar på musik. ska plugga lite nu, innan jag gör mig något att äta. och sen bär det av till stina, för att sedan åka och köpa något gott och sedan åka tillbaka till henne igen. sen blir det en myys kväll ♥

 


morgon

orkar inte riktigt blogga idag, mer imorgon!

Torsdaag

GodMorgon!
Hoppas att alla mår bra, i alla fall bättre än mig. har precis vaknat nu, förkylningen är så jobbig under natten och huvudvärken börjar komma. usch! men, nu tar jag mig något att äta, och jag anar att det blir en lugn dag, men massa behövliga saker.

hejsålänge!


070410

trött, förkyld och allt sitter jag här. var en sväng vid idrottshuset och kollade på max fotboll med viktor, och sen cyklade vi hem hit. åt och lite och sen åkte han iväg. skulle hängt med men, nej, jag är ju förkyld! fy för det! han kommer i alla fall tillbaka hit sen, och då blir det att kolla hockey och kanske andra avenyn, om jag får bestämma :)



jaa, ni kanske ser ;)

träning

ska nu dra mig upp till bredstorp för träning. orkar inte egentligen, men känner att jag behöver det. det blir alltid mycket lättare när man väl tagit sig upp.
hörs senare!

vädret visade sig bli bättre och det blev lunch på altanen i solskenet









mys och ja, vad ska vi kalla det? :)











drar iväg till téa





060410

GodMorgon!
sitter här och kollar runt lite som en paus i fixet. har plattat håret, så nu är det bara smink och några snygga kläder kvar. lite musik på det och det är toppen!
förlåt för massa arga inlägg igår, men jag var verkligen inte på humör ;)
men idag ärdet lite bättre väder och jag mår bättre. ska om en timma möta téa och melle vid gapskrattet, bilder kommer väl på det med !


bilderbilderbilder

Jag har suttit vid en annan dator här i huset nu, och fått mig några riktiga skratt. kollade gamla bilder, och framför allt; gamla videoklipp! gud vad roligt det var.
men nu är jag inte på humör, och när jag är klar med bilderna ska jag ta mig ut och gå en sväng, för att förhoppningsvis bli på lite bättre humör. en hemmadag med godis och dator gör mig inte glad. fy, jag klarar inte av det längre. känner mig konstig i hela munnen av allt godis, har ont i huvudet av att sitta vid datorn och är bara allmänt arg på alla just nu. ;)



egypten med släkten hösten 2007


pissväder och en trött evelina



kallt, blåsigt varvat med regn hela dagen, och det gör mig bara så ledsen. har suttit här hela dagen känns det som, men har ändå bara tagit mig igenom 30 låtar på min spotifylista. och den som är typ 11 timmar.
nu tar jag tag i livet och gör klart no:n..


ny bakgrund

hittade ingen bra, sådet får bli denna sålänge. fortsätter hela tiden att leta efter en ny!


!!!!!!!!!!!!!!!!

INGET, VERKLIGEN INGET, får mig att bli så arg som so:n. helvete, varför måste det vara så svårt? och varför måste lärarna begära så mycket av oss? herregud, jag vet verkligen inget om regeringen, riksdagen och allt det, och nu har vi prov på torsdagen efte lovet. blir så himla förbannad över att man ska gå och oroa sig över detta när man har lov! lärarna låter oss inte få något liv, och det hjälper ju inte om man jobbar på lektionerna, man får slita hemma ändå. och vg, mvg målen nu på so:n, asså mamma och pappa tyckte också att det var mycket vi skulle göra! det här är hemskt, jag hatar läxor, jag hatar prov, och jag HATAR verkligen skolan när lärarna ska ge oss saker över lovet, FAN för det!
nu ska jag avreagera mig lite med tvtittande och godis.

kände att det blev mycket svordomar och så nu, men asså jag måste skriva det för att kunna visa hur arg jag är ;)


gårdagens bilder












Påskdagen

Första dagen på lovet jag fick sovmorgon, kvart i elva vaknade jag. åt frukost och tog mig nyss en dusch, och nu när jag är klar ska vi åka en sväng till farbror och faster. kommer hem om en timma eller något kanske, och då blir det bilder! :)


kyyla

det har börjat bli kallt ute igen. kände det när jag och stina cyklade förut. men det blir nog bättre hoppas jag :)
bilder får ni imon, kram

Igårkväll

haha, målade påskägg hos mormor och morfar när vi kom dit igår!






Påskdagen

♥GRATTIS ÄLSKLING, hoppas att du får en toppen dag!

Godmorgon!
Här sitter jag och ska om tio minuter traska bort till Téa för att sedan cykla med henne till kyrkan. gudstjänst såklart. sen efter det fortsätter jag för att träffa stina, och ikväll ska jag åka till viktor, som fyller år idag! Så vi får se hur mycket bloggning det blir..



hos mormor och morfar

sitter hos mormor och morfar nu. har ätit lite och snart blir det väl millenium, om inte tvn är upptagen.. hoppas att alla har haft en bra påskafton! (a)

äntligen!




äntligen är nästan all snö borta!
välkommen vår :)

lunch på inglasade altanen och underbart väder!












Klart!

Då var designen klar för denna gången och jag hoppas att det blev bra. vill bara ändra bakgrunden nu, men hittar ingen fin bakgrund, så vifår se hur det blir med det. nu borde jag nog sätta mig med no:n en stund, (så att jag slipper det resten av lovet) innan jag gör i ordning mig. farmor och farfar kommer på fika i eftermiddag, och sen bär det av till mormor och morfar ikväll.

Glömde säga det förut,
GLAD PÅSK :)

Innan



efter




Påskafton

Någon som känner av att det är påsk?
inte jag i alla fall :)
blev en tidig morgon idag med, för att åka till intersport och beställa fotbollsoverall. skulle tait en springrunda med stina nu med, men vi kom båda på att vi har ont i halsen, så det blev inte av. så istället blir det renovering på bloggen!

ny header

ny header och lite annat nytt kommer snart jag lovar. ska försöka fixa det nu i påskhelgen, man gör ju ändå inget. (lovar att jag kommer att få massa att göra nu bara för det) i alla fall, har massa bilder att välja mellan nu, så jag har världens inspiration för det, toppen!
så det ska fixas så snart som möjligt!

Jag är blond!



dålig bild, men som ett exempel från innan.



skillnaden syns säkert inte :)

Färgning

färgning/slingning i ÅTTA timmar idag. från halvtolv till ungefär åtta. alla blev nog nöjda tror jag, bilder ser ni här nedanför. sen gick jag hem med stina i kylan och nu har jag väl vart hemma sen halv nio.



sötLova före. hennes "efter" bild försvann?



majken före.



efter.



stina före.



efter.

allt syns inte så bra på bilderna, men det var otroligt fint iaf !




haha!




Långfredagen

Första dagen på påsklovet och jag gick upp vid halv nio, inte bra. men vi skulle på gudstjänst, skönt att ha den obligatoriska klar. efter det så traskade jag, lova, majken och stina hem till stina och har nu sen halv tolv färgat/slingat allas hår. fast lova och majken har åkt nu när stina färgar mitt hår. blonda slingor ska det bli!
före/efter bilder kommer sedan på alla!


VÅRbilder














Middagen

det här blir jättekul, dom som har min facebook och som kollar här, det är typ samma bilder ;)

















tack för en supermiddag :)


PÅÅÅSKLOV!

äntligen!
och det menar jag verkligen, äntligen är det lov!
en och en halv vecka nu ska jag verkligen NJUTA!

haft en superbra dag idag, lite stressig och mycket bara :)
först hemkunskapi skolan och sen hem till téa och fixa. ner till den där kyrkan, jättetrevlig middag, verkligen! sen ta kort med téa och gå runt och mysa sen, och så märkte jag att det inte var någon idé att åka hem, för tio över fyra blev det konfirmationen, påskvandring. massa konstiga grejer där, och det blev en hel del skratt efter! sen två timmars uppehåll och efter det gudstjänst. var hemma lite efter åtta och fick taco direkt, vilket var tur, hungrig som jag var.
har segat resten av kvällen och nu hamnade jag här.
ska skicka bilder till några, lägga in bilder på facebook och få in bilder här, så jag sitter nog här ett tag.
två inlägg kommer, ett med bilder från middagen och ett med bilder fån när téa och jag tog ♥


RSS 2.0