stajjna

Hej alla som läser eves blogg! Eve fixar lite, så det är jag, Stina som skriver lite! Nu ska vi snart ta en promenad i regnet till pappa och hämta den nya beck filmen, den har inte kommit ut på bio än, men vi ska sen den ändå, busigt.. vem vet, eve kanske gör ett "riktigt" blogg inlägg senare!
HA DE GÖTT! ♥

 ohyes, eve och stina!

 
stek med stina i sverige när det regnar!


fy!

nej usch, nu blev det inget ikväll heller. har suttit med so:n sen sju, med en mat paus bara. fixat lite med musik som viktor fixat med, men annar BARA plugg på samma skit.
i alla fall, jag får väl slänga in lite bilder, även fast jag skulle vilja gå och lägga mig :D




ignorera mig, tyckte det var en lite cool bild bara :)





kolla bara tassarna, nosarna och öronen (a)

24 maj

sitter hos viktor, :)
hann inte blogga mer igår kväll, men efter att jag råpluggat so senare ikväll så ska det bli inlägg. hoppas jag.. nej, men jag ska försöka!
vi hörs senare.

dags för sängen

har kollat på bilderna från igår, på kattungarna. jag blir nog aldrig för stor för kattungar, det är nog det sötsaste jag vet. blir inte klok på det. ni får bilder imon, för gud vad fina bilder jag fått!
men nu blir det sängen, godnatt!


spring och promenad

har nu vart uppe i illern och sprungit/promenerat med stina! sprang ett varv runt sjön, gick ett och började sen gå hemåt eftersom vi inte fick tag i hennes pappa :D så nu känner jag mig pigg och fräsh efter en dusch. sätter mig med läxorna ett tag till, och jag tror att det ixar sig ändå.


någon gång i veckan..

köp i stockholm


nagellack, solglasögon och body lotion, H&M




bikini, H&M




linne, Monki

köp i linköping :)


rött linne, gina tricot


skolavslutningsklänning, Vero Moda


spetslinne, H&M divided


struumpor, lindex


nagellack, H&M

några dagar gammal outfit



blev med den gamla kameran, man märker skillnaden.

laktosintolerans och Alexander Graham Bell

Det är det jag har spenderat hela min förmiddag med. Vi har så otroligt mycket i skolan nu, men idag har jag bara kvar Industriella Revolutionen och Sverige på 1800-talet kvar. Två läxförhör på det och en liten redovisning. Så det blir inlärning av det resten av dagen. skulle springa idag med, men får se om jag verkligen hinner med det. det är ju bra att ta en paus i allt :)
men ska höra med stina sen hur vi gör med springturen.
om, jag säger bara om, jag hinner klart med allt till ikväll, och tycker att jag kan det, så blir det en massa inlägg med bilder. kommer ni ihåg närjag var i linköping med stina förra helgen? köpen därifån kommer, köpen från stockholm i tisdags, underbara bilder från solig dagar och från igår. var hos kusinerna och dom hade två små underbara kattungar. ni måste se bilderna på dom :)
i alla fall,  vi får se vad som hinns med idag, hej så länge!


internetproblem

åskade så in i natten till torsdag! strömmen gick och vi har inte fått igång varken internet eller telefonerna. så det är därför inget händer här. men nu sitter jag hos stina, så vi får väl se hur det ser ut när jag kommer hem :) har massa bilder som väntar på att läggas in, lite försening på allt, men så får det bli. vi hörs när internet är tillbaka :*
vem kan inte älska detta väder? har stekt på studsmattan med min stina hela dagen och jag kan inte säga annat än UNDERBART

vem klagar på vädret?

mamma och pappa har kommit hem, pappa står vid grillen, hunden går runt i gräset och jag sitter ute med datorn. det går inte att klaga på :)





sitter ute..

sitter ute i jätteskönt väder och lyssnar på musik, kan inte bli bättre.. :)

19 maj

Förlåt igen, för dåligt här.
men nu ska jag försöka att bli bättre :)
eftermiddagen har jag faktiskt spenderat inne, först var viktor här, sen har jag suttit och laddat upp bilder från igår på facebook, och det tar sån tid!
men klart nu i alla fall och jag ska sätta mig med lite musik ute på altanen. solen skiner inte, men det är varmt som sjutton.

TACK FÖR EN MEGABRA DAG IGÅR ALLA!
Asså det var så himla bra. Stekande sol, varmt, bästa klassen och bästa bussresan hem. kan inte beskriva hur glad jag var över att vi fick göra detta. och vädret kunde vi inte haft mer tur med. bara dom som bor i stockhilm vet hur härligt det var, det var så varmt och kvavt att jag trodde att jag var utomlands :) helt otroligt, jag kommer nog inte ihåg senast jag var med om en sån varm svensk dag! så dagen igår kan bara beskrivas underbar ♥





god morgon

undrar hur många som är vakna vid den här tiden? själv har jag vart uppe sen 5 och jag klev faktiskt upp ganska pigg idag! åker om ungefär tio minuter, så jag måste stänga av datorn :)
ha en bra dag !


till sängs

ingen bloggning idag för det har vart fullt upp. har suttit med skit läxor hela eftermiddagen/kvällen, och nu går jag och lägger mig! måste bara fixa det sista inför imon. går upp vid fem, för att sedan vara vid skolan tjugo över sex. halv sju går bussen upp till stockholm. då blir det grejer :)
vi hörs om jag orkar när jag kommit hem, lär ju vara ganska död.
puss så länge ♥

sätter mig med...




sätter mig med ett glas vatten och naturgodiset och renskriver min novell. lär väl ta hela kvällen, så vi får se när jag är tillbaka här :)


ont om tid

var inte hemma på hela dagen igår nästan. fotboll i råslätt från åtta till två, hem, sola i det underbara vädret, städa rum, hem till stina, göra i ordning sig, ner till stan för att kolla balen, hem till stina, och så stannade jag där hela kvällen.
idag har förmiddagen än så länge bara bestått av renskrivande av novell, och jag har ändå inte kommit någonstans. men det får bli mer med det ikväll, för nu tror jag att jag ska träffa viktor. får se :)
och så får vi se om jag hinner med bilder innan det!


Linköping

hemma från linköping och vi hittade faktiskt en del :)  sitter nu hos Stinan ( :D ) och vi ska snart käka tror jag. tacos såklart!
bilder på köpen och andra bilder kommer snart!

nytt armband




Fredag = linköping

Hallå där!
förlåt för dålig uppdatering igen, men jag vet inte vad jag ska skriva :)
dagen har iaf bestått än så länge av lite blandat. vaknade upp med min viktor i morse och vid elva någongång traskade jag iväg till ellen för att hämta min cykel och för att cykla ner till stan. där blev det ett byte av ett armband och lånande av böcker.
snart kommer stina hit, och då följer vi med familjen till linköping för att kolla skolavslutningsklänning till mig.
så vi hörs efter det :)


12 maj och ledigt

underbart som sagt. har tagit det lugnt nu på morgonen, och om en kvart drar jag mig mot téa. träffar också ellen och melle där. får se vad vi hittar på, ikväll blir det i alla fall middag med mys hos ellen (a)
vi hörs senare, med bilder!





leedigt!

kom på att jag inte behöver lägga mig, inte än. för jag har lov nu, ända tills måndag! underbart! så det blir sovmorgon imon, kanske dagens outfit (eftersom det var väldigt längesen) och sen ska jag träffa ellen, téa och melle. blir en massa bilder då vill jag lova :)



11 maj

sitter här hos stina, med majken och lova också ! vi har superkul! som vanligt! men, vi måste åka på träningen nu. jag hör av mig när jag är hemma, om jag hinner. sen träning och då kommer vi hem sent..
pusshej!

gamla väskor som man inte vet om dom är snygga eller inte








VINST!

HEJ HÄR KOMMER SEGERTÅGET!
gott med vinst idag tjejer! 6-4, och jag fick sätta straff ;)
jag är lycklig!


ny design

som ni kanske har sett så är bloggen ändrad, och det är väl inte helt okej än, men jag hinner inte mer nu innan matchen. så det får bli såhär så länge!



söndag 9 maj

Hallå där!
Hur mår ni?
Jag mår bra, gick upp lagom tidigt idag och började med att ta en dusch. har städat garderoben och rummet nu i förmiddag också. vädret är som det har vart hela veckan, inte på topp precis. men, än så länge har det inte regnat i alla fall. nu ska jag tydligen gå ut med bozze, och ikväll blir det match. kl. 18.00 på bredstorp.



8 maj 2010

jag vet, jag måste bli bättre på att uppdatera här. men nu har jag inte vart hemma sen igår morse, så jag har inte kunnat. åkte till stan med stina efter skolan igår, köpte godis och sen åkte vi hem hit. åt, packade och sen ner till henne. hade en mysig kväll och vi somnade ganska skapligt. var ju tvugna att gå upp vid halv nio idag för att lämna grejerna till loppisen vid nio. åkte hem efter detoch gjorde i ordning oss och sen vidare till stan. mötte lova och gick och kollade lite, tog en fika. sen vid ett var det dags för stina och mig att stå i loppisen till kvart i tre. undrar hur mycket vi tjänade egentligen. men nu är jag hemma, och väntar på att viktor ska komma. sen får vi väl se vad det blir av kvällen :)
ha en bra kväll!


vedhuggning på rås












systemkameran fick stanna hemma, så det blev bilder med digitalkameran :)

hemma från träning..

.. och nu hamnar jag här igen. skön träning idag, kände att jag behövde det! ska nu fixa lite med grejerna till loppisen på lördag, men innan det, lägger jag in bilder från dagen.


god morgon!




här sitter jag, klar för vedhuggning på rås i solen. hoppas att vädret håller i sig hela dagen bara. men nu: frukost!


mycket att göra

okej, jag har vart dålig på att blogga, men dagarna går så fort att jag inte hinner. tiden rinner iväg, och det är så mycket man ska göra och hinna med. har i alla fall knappt några läxor nu, så det är skönt!
bilder från promenaden med stina? dom kommer här!













3 maj 2010

Måndag igen och en hel vecka skola väntar. tur bara att vi har så lite av skolan kvar. torsdag blir det vedhuggning med klassen och sen statshuset, måndag nästa vecka teknikdag på förmiddagen och sen ledigt onsdag, torsdag, fredag. sen är det bara fyra veckor kvar i skolan. det är inte långt kvar nu!
cyklade hem i all världens fart efter skolan och mötte stina för en promenad i solen. det blev många fina kort vill jag lova, men jag vet inte om jag hinner lägga in, har musiken somjag måste öva på. har väl suttit med den i två timmar, så nu blev det en liten paus innan jag kör igenom det igen. VEM BRYR SIG OM VÄRLDENS ROKHISTORIA? Inte jag i alla fall, det är så himla onödigt!
men, hoppas att ni haft det bra idag, och hej så länge.



kan inte annat än älska min kamera.. (a)

bilder från fredag och lördag kväll




























forts. 1 maj :)








firande för mig igår :)
till astrid på kvällen, med härliga tjejer, god mat och allt. bilder från fredag och lördag kcäll kommer väl, jag måste plugga nu innan viktor kommer. förresten har jag vart duktig idag, sprungit 8 km. jag är död.

1 maj








mer bilder sen om jag hinner, MÅSTE åka :)
ha en bra lördagkväll!

valborg

valborg igår och jag hann verkligen inte med datorn. efter skolan blev det direkt till stan för att köpa något till téa med ella, och sen hem till ella, fixa lite, hem till téa, göra iordning sig, fixa för kvällen, och sen fest hos téa på kvällen. hem vid typ tolv, och så gick jag och la mig vid typ 2. fråga mig inte vad jag gjorde uppe. nu i alla fall har jag vaknat och ätit frukost. måste göra musiken innan jag ska möta téa halv ett och handla present till astrid. åka hem, duscha och sen kommer släkten på mammas sida oh firar mig halv fyra. sen till sist hem till astrid halv sju för tjejkvääll! så, en stressig dag för mig, men ska ändå försöka lägga in bilderna från gårdagen. nu måste jag kila! puss

RSS 2.0